2018-05-03 05:57:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Világosan látja céljait

Napi horoszkóp május 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Elméje fáradhatatlan és éber, világosan látja céljait, amit azonnal megvalósít, mert a kellő energia is rendelkezésére áll. Új élmények után vágyakozik, az utazás a legcélravezetőbb megoldás ilyenkor, rengeteg ismeretanyagot tud begyűjteni, amit később hasznosíthat.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma képes lesz másokkal nagyon közvetlen módon viselkedni, legtöbben értékelni fogják őszinteségét. Felnőttként viselkedik, és nem megalázva másokat. Szexuális étvágya fokozódik, képes ezt nagyon bájosan partnere tudtára hozni, ma senki nem tudna önnek ellenállni.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma meglátogathat egy új csoportot, közösséget, akikhez csatlakozni szeretne. Legyen képes az önvizsgálatra: valóban osztja a nézeteiket, vagy egyszerűen csak más emberek elképzeléseit ismételi. Az eszmecsere mindenkire ösztönzőleg hat, de maradjunk egyéniségek.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne próbálja meg a véleményét a feletteseikre erőltetni! Ellenkező eset is lehetséges, mások akarják nézeteiket önre kényszeríteni. Apróságokban ne kezdeményezzen vitát!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Jó napra számíthat, de vigyázzon, ne lépjen fel túlzottan rámenősen! A túlzott határozottságával most nehezíti a megegyezést egy vitás ügyben.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez egy elmélkedésre alkalmas nap, amikor elgondolkodik családi kapcsolatain. Ön mindig is tisztelte szüleit és engedelmes gyerekként nevelkedett, de most már felnőtt önálló személy, akinek külön véleménye van és nem kell senkinek behódolnia. Figyeljen oda rejtett beidegződéseire.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha becsülettel jár el másokkal szemben, akkor ma szót tud velük érteni és érvényt tud szerezni elképzeléseinek. Remek nap a mai kapcsolatai javítására. Ma kész a világos párbeszédre, de ellenállásba is ütközhet: ha ezt tapasztalja, mindenképpen halassza későbbre a végső megállapodást.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha vannak gyermekei, most problémák adódhatnak velük kapcsolatban, lehet, hogy bizonyos okokból túlidealizálja őket. Lásson, ne csak nézzen és próbálja meg olyannak elfogadni őket olyannak, amilyenek valójában. Az illúzióktól tartsa magát távol.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Figyelmét most a karrierje köti le. Az a lényeg, hogy másokat szolgálni tudjon munkájával, és tegye mindezt örömmel. Az egészségére most egy kicsit jobban odafigyel, ezt jól is teszi, mert szervezete meghálálja később ezt a gondoskodást.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Itt az ideje, hogy leásson az esetleges problémáinak gyökereihez. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet. Mindent mondjon ki nyíltan, álljon készenlétben, de a hatalmi harcoktól óvakodjon. Legyen magával is őszinte, ha szembesül a problémával, az máris kisebbnek tűnik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma belül keresse ingerlékenysége okát, legjobb ha egyedül dolgozik és az energiáit befelé fordítja. Ha másképp nem megy, menjen el egy edzőterembe, és vezesse le ott a feszültségét.


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap kifejezetten a karrier ügyekről szól, élvezheti most egy darabig, hogy a reflektorfényben áll. Hívatásában elismerésben részesülhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: